Δημοσιεύτηκε: 19 Οκτ 2010, 14:12
Kακως,.... και καλα θα κανεις να την απεγκαταστησεις, καθως δεν υποστηριζει USB. Ειναι free/open source αλλα ειναι παρωχημενη. Να επιλεξεις 'Πληρη απεγκατασταση' απο το Synaptic.statik έγραψε:έγραψε:Ποια εκδοση VBox εχεις;
2.1.4_ose
Η επιλογή της έκδοσαης και εγκατασταση εγινε αυτομάτος απο την προσθαφαιρεση προγραμματων , επελεξα virtual box. Εχω έκδοση Monomahos 4, που στηρίζετε στο 9.04
Πηγαινε ΜΕΤΑ στο site της Oracle και διαβασε πως θα εγκαταστησεις το αποθετηριο της Oracle για VBox.
Αφου το κανεις, τοτε θα βλεπεις στο Synaptic τις καινουριες εκδοσεις του VirtualBox που ειναι 3.χ (εγω εχω την 3.2.10). Θα την κατεβασεις και εγκαταστησεις, δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω οτι ο εικονικος δισκος που εχεις φτιαξει για ΧΡ θα δουλεψει κανονικα.
Μετα θα δεις το πανελακι που σου περιεγραψα και θα βαλεις USB Filters οπως σου περιεγραψα.
Κανε αυτο πρωτα και μετα παμε και στο πως θα κανεις mount το Shared Folder στα Windows-VM.
Σε περιπτωση που βιαστεις... καλο θα ηταν το Shared Folder να εχει ονομα στα Αγγλικα και να μην εχει κενα... πχ Shared_Docs...
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να δοκιμασεις να κανεις share ολο το Home! Ειναι λαθος που θα το μετανιωσεις.
Αν κολησεις, εδω ειμαστε...
Φιλικα
ΜακηςΜ