Συντονιστής: adem1
statik έγραψε:Παιδια εχω βαλει το virtual box 2.1.4 για Win Xp, λειτουργουν ολα οκ, αλλά δεν βλέπει με τίποτα την θύρα usb με αποτέλεσμα να μην βλέπει το φλασάκι. Είναι πολύ μεγγάλο πρόβλημα διοτι ειναι η μοναδικός τρόπος επικοινωνίας αρχείων απο το ubuntu στα in XP μεσω Virual box. Δηλαδή κάνω κάποια αρχεία απο περιβάλλον ubuntu copy paste to usb stick ->και θέλω from virtual box win xp copy paste to win xp folder. Εκτος αν υπάρχει άλλο κολπο...
έγραψε:Ανοιγεις λοιπον το VirtualBox, επιλεγεις την εικονικη μηχανη (τα ΧΡ...) ΔΕΝ την ξεκινας, κανεις διπλο κλικ εκει που δειχνει ο κερσορας στην εικονα, και σου βγαζει το πανελακι με τα USB Filters. Κανοντας mouseover πανω απο τα εικονιδια δεξια, σου λεει τι κανει το καθενα.
έγραψε:Ποια εκδοση VBox εχεις;
Kακως,.... και καλα θα κανεις να την απεγκαταστησεις, καθως δεν υποστηριζει USB. Ειναι free/open source αλλα ειναι παρωχημενη. Να επιλεξεις 'Πληρη απεγκατασταση' απο το Synaptic.statik έγραψε:έγραψε:Ποια εκδοση VBox εχεις;
2.1.4_ose
Η επιλογή της έκδοσαης και εγκατασταση εγινε αυτομάτος απο την προσθαφαιρεση προγραμματων , επελεξα virtual box. Εχω έκδοση Monomahos 4, που στηρίζετε στο 9.04
Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες