Από ότι μαθαίνω θα γίνει ο χαμός την συγκεκριμένη εβδομάδα στο Γκάζι.
Θα πάρει μεγάλη προβολή το θέμα διότι οι διοργανωτές και οι χορηγοί είναι πολύ σοβαρές επιχειρήσεις και θεσμικοί παράγοντες επίσης.
Απαιτούνται πολλές εργατοώρες από όσους αναλάβουν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.
αν μου επιτρέπετε να κάνω μια πρόβλεψη , νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε είναι η συνεχείς παρουσία , διότι είναι πολλές οι ημέρες που θα διαρκέσει η εκδήλωση (7).
οπότε αν πούμε ότι θέλουμε από δύο άτομα την ημέρα επί δύο ημέρες την εβδομάδα η κάθε δυάδα θέλουμε 8 άτομα έτοιμα να διαθέσουν από δύο ημέρες ο κάθε ένας για την εκπροσώπηση της κοινότητας στο περίπτερο.
Όμως αυτοί που θα πάνε πρέπει να έχουν και την ανάλογη γνώση για το αντικείμενο, διότι αν πάω εγώ που είμαι της θεωρίας και ψιλοάσχετος, θα περάσει κανείς πιτσιρικάς windoσάκιας και θα με κάνει με κρεμμυδάκια... και δεν πρέπει!
Αλλά από την άλλη ολόκληρη Αθήνα , δεν είναι σε θέση να βρει 8 άτομα να τρέξουν μια εβδομάδα για το ubuntu?
Είμαι σίγουρος ότι αν βρεθούν 3-4 άτομα τα υπόλοιπα, συμπληρωματικά, θα τα καλύψει η επαρχία, στην επαρχία συγκαταλέγω και την Θεσσαλονίκη
Αν πάντως βρεθούν 3-4 'ατομα εκ Πρωτευούσης, να διαθέσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για την οργάνωση της εκδήλωσης , μπορούμε να συζητάμε, αλλιώς δεν νομίζω ότι πρέπει να πάμε.
Αν πάμε ή να πάμε όπως πρέπει ή να μην πάμε καθόλου...
υγ.την γνώμη μου λέω καλοπροαίρετα πάντα.
Ιστολόγιο1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬