Κάθε φορα που κάνω login μου στέλνετε ένα mail: Καλώς ήρθες στο φόρουμ της Ελληνικής κοινότητας του Ubuntu Linux, «Ubuntu-gr»!
Μεχρι στιγμης, εχω κανει 3 φορες, εχω παρει 3 mail. Στις 50 γεμιζει το PM box και καίγομαι :p
Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα
drpaneas έγραψε:Κάθε φορα που κάνω login μου στέλνετε ένα mail: Καλώς ήρθες στο φόρουμ της Ελληνικής κοινότητας του Ubuntu Linux, «Ubuntu-gr»!
Μεχρι στιγμης, εχω κανει 3 φορες, εχω παρει 3 mail. Στις 50 γεμιζει το PM box και καίγομαι :p
Stelios4 έγραψε:διαπίστωσα ότι ΟΛΕΣ "οι πόρτες ήταν κλειστές".
Stelios4 έγραψε:Ως "εξυπηρετητές" έχετε δίκιο να απαιτείτε να προσαρμόζονται όλοι με τις οδηγίες.
. Οπότε, δε μπορούν τα μέλη, όλα, να θεωρηθούν από οποιαδήποτε στιγμή μέλη ενόςkonnn έγραψε: δεν είναι μια σχέση μεταξύ, ας μου επιτραπεί η έκφραση "πελάτη- εξυπηρετητή ",
σε αντίθεση με το εννοούμενοthe_eye έγραψε:help desk
αλλά αντίθεταStelios4 έγραψε:Βέβαια, όπως μου λέτε, το φόρουμ έχει ως στόχο να ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ μεγάλο εύρος χρηστών
.konnn έγραψε:Η έννοια της κοινότητας δεν είναι μονόδρομη αλλά ούτε βασίζεται σε κάποιο πρωτόκολλο απόκρισης-ανταπόκρισης-αμοιβής-εξυπηρέτησης, όπως σωστά εννοήθηκε πιο πάνω . Το φόρουμ προσπαθεί να αντικατοπτρίζει την υπόσταση μια κοινότητας σε όλο της το φάσμα.
Stelios4 έγραψε:Κάτω από το πρίσμα αυτό, το φόρουμ μάλλον πρέπει να λειτουργεί "τεχνικά" άψογα.
.Stelios4 έγραψε:όπου η έννοια της λέξης UBUNTU