Αυτές θα τις κάνεις εδώ
http://brainstorm.ubuntu.com/
Geochr έγραψε:Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης στα προσωπικά μηνύματα ; Θα βοηθούσε κάτι τέτοιο πιστεύω εκτός και αν δημιουργεί μεγάλο φόρτο.
sotos21 έγραψε:Εγώ πάω στο google γράφω το ubuntu.gr το sotos21 και μια δυο λέξεις από το θέμα που ψάχνω.
sotos21 έγραψε:Geochr έγραψε:Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης στα προσωπικά μηνύματα ; Θα βοηθούσε κάτι τέτοιο πιστεύω εκτός και αν δημιουργεί μεγάλο φόρτο.
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Εγώ πάω στο google γράφω το ubuntu.gr το sotos21 και μια δυο λέξεις από το θέμα που ψάχνω.
koleygr έγραψε:sotos21... Αν αυτος ο τροπος σου βγαζει τα προσωπικα σου μηνυματα...
κανε μηνυση στην κοινοτητα μας... Ειναι παραβιαση προσωπικων δεδομενων...
sotos21 έγραψε:Geochr έγραψε:Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης στα προσωπικά μηνύματα ; Θα βοηθούσε κάτι τέτοιο πιστεύω εκτός και αν δημιουργεί μεγάλο φόρτο.
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Εγώ πάω στο google γράφω το ubuntu.gr το sotos21 και μια δυο λέξεις από το θέμα που ψάχνω.
fkol k4 έγραψε:sotos21 έγραψε:Εγώ πάω στο google γράφω το ubuntu.gr το sotos21 και μια δυο λέξεις από το θέμα που ψάχνω.
Πρόσθεσε αυτό στον firefox (ή τον chrome) και γράφε μόνο το sotos21.![]()
Για γενικότερες custom αναζητήσεις, Google Custom Search Engine και φτιάχνεις τη δική σου.![]()
Στα πμ ή στα μηνύματά μου συγκεκριμένα δεν έχω μπορέσει να την κάνω να ψάχνει.
koleygr έγραψε:sotos21... Αν αυτος ο τροπος σου βγαζει τα προσωπικα σου μηνυματα...
κανε μηνυση στην κοινοτητα μας... Ειναι παραβιαση προσωπικων δεδομενων...
sotos21 έγραψε:Όχι ρε παιδιά γράψτε λάθος, τώρα είδα ότι ή ερώτηση ήταν για π.μ. νόμιζα για θέματα.
Geochr έγραψε:Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης στα προσωπικά μηνύματα ; Θα βοηθούσε κάτι τέτοιο πιστεύω εκτός και αν δημιουργεί μεγάλο φόρτο.