Lyx και kerkis font βοήθεια  Το θέμα επιλύθηκε

...office, φωτογραφία, CAD, spss, latex, κλπ

Συντονιστής: adem1

Re: Lyx και kerkis font βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Ergomax » 26 Δεκ 2011, 12:00

εγινε ;) δικιο εχεις συντονιστα.

edit: αυτό το python λογικα δε θα αλλαζει καθως αλλαζω τους υπολογιστες μου γιατι εχω μια 4αδα υπολογιστες με διαφορετικα λειτουργικα, αρα θα τα γραψω ολα
ξαναedit: απο την αρχη που ρωτησα για ενα πρόβλημα που βγαζουν μονο τα windows ενω στο ubuntu λειτουργει κανονικα ήμουν εκτός θέματος, οπότε το αφήνω... θα προσπαθήσω να βρώ μονος μου λύση.
Ergomax
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Lyx και kerkis font βοήθεια

Δημοσίευσηαπό pmav99 » 26 Δεκ 2011, 16:08

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και με σκέτο LaTeX. Μεσο-μακροπρόθεσμα, νομίζω ότι θα σε βοηθήσει, καθώς θα καταλάβεις καλύτερα το πως λειτουργεί.

Για το LyX πρέπει να μας πεις τι έκδοση χρησιμοποιείς, να ανεβάσεις το αρχείο σου που βγάζει το πρόβλημα (και το ισοδύναμο tex), να μας πεις πως έχεις σεταρισμένο το LyX (με τι κάνεις compile κτλ) κ.ο.κ.
pmav99
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Problem Solved

Δημοσίευσηαπό Ergomax » 27 Δεκ 2011, 03:26

Παιδιά το πρόβλημα ΛΥΘΗΚΕ. το πρόβλημα είναι η έκδοση 2.0.2. η οποία ειναι buggy! στο ubuntu ειναι η εκδοση 2.0.0 που λειτουργεί κανονικά και στον υπολογιστή μου που λειτουργούσε ήταν η 2.0.1. <=> οτι είναι buggy η έκδοση 2.0.2.. μολις εβαλα την 2.0.1 ολα λειτούργησαν κανονικά. Συγνώμη για το χρόνο σου pmav99
\Huge\textbf{Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια}
Ergomax
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες