wlan έγραψε:έγραψε:Βασικα επειδη πατησα αρκετα κουμπακια μεσα στην αγνοια μου υπαρχει καποιος τροπος να το απεγκαταστησω ολοκληρωτικα και επειτα να το κανω απο την αρχη?
Αφου εχει εγκατασταθει το VMware τοτε:
Δοκιμασε να φτιαζεις μια καινουρια Virtual Machine, επιλλεγοντας σαν λειτουγικο Win XP και ολες τισ ρυθμισεις default.
Μετα δοκιμασε να κανεις εγκατασταση ξανα τα XP.
Αγαπητε wlan ευχαριστω δουλεψε αυτο που μου ειπες αν και συνεχιζει να μου βγαζει αυτο το μηνυμα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
The Microsoft Windows XP product activation feature creates a key based on the virtual hardware in the virtual machine where it is installed. Changes in the virtual machine configuration may require you to reactivate the guest operating system. To minimize those changes, be sure to set the final memory size for the virtual machine and install VMware Tools before you activate Windows XP.
For more information about Windows XP product activation and virtual machines see our Web site at "http://vmware.com/info?id=50".
Να σε ρωτησω και κατι αλλο για το προηγουμενο virtual machine που εκανα ειχα δεσμευση χωρο 15gb , πως μπορω να τον αποδεσμευσω?
Επισης πως μπορω να κανω δικτυο με το ubuntu ωστε να μπορω να δω τα αρχεια και απο τις 2 πλευρες?