Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω ποια είναι η τελευταία και πιο ενημερωμένη έκδοση του GIMP?
Τρέχω ubuntu 11.4.
Συντονιστής: adem1
sudo apt-get install gimp
Αντώνης έγραψε:Και κάτι άλλο, πως κάνω update ενα πρόγραμμα μέσω κονσόλας?
Αντώνης έγραψε:@vagrale το λινκ που έδωσες αναφέρει για την 2.7 υπό ανάπτυξη. Αξίζει να την βάλω ή θα είναι φουλ στο bug?
simosx έγραψε:Οπότε μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να αναβαθμίσει για τώρα στην τρέχουσα 2.7.χ και να κάνει τη δουλειά του. Και άμα βρει κάποιο ψεγάδι από την ελληνική μετάφραση, να το αναφέρει.
simosx έγραψε:Το GIMP 2.8 αναμένεται στο τέλος του 2011 (ίσως αρχές του 2012). Το τρέχον GIMP 2.7.x είναι η έκδοση ανάπτυξης (development) και μόλις ολοκληρωθεί θα μετανομαστεί σε 2.8.
Γενικά, το GIMP 2.6 είναι αρκετά παλιό και η ελληνική μετάφραση που έχει δεν είναι καλή. Οπότε μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να αναβαθμίσει για τώρα στην τρέχουσα 2.7.χ και να κάνει τη δουλειά του. Και άμα βρει κάποιο ψεγάδι από την ελληνική μετάφραση, να το αναφέρει.
Αντώνης έγραψε:Λέω να πάω σε 2.7. Πως θα το κάνω από κονσόλα?
sudo apt-add-repository ppa:matthaeus123/mrw-gimp-svn
sudo apt-get update
sudo apt-get install gimp
Geochr έγραψε:
εγώ δεν έχω το πλήρες πακέτο με την ελληνική μετάφραση. Πως μπορώ να το εγκαταστήσω ;
lsof -n | grep '^gimp' | grep locale
gimp 5551 user mem REG 8,5 25735 947864 /usr/share/locale-langpack/el/LC_MESSAGES/gimp20-std-plug-ins.mo
gimp 5551 user mem REG 8,5 21986 947862 /usr/share/locale-langpack/el/LC_MESSAGES/gimp20-script-fu.mo
gimp 5551 user mem REG 8,5 37296 947801 /usr/share/locale-langpack/el/LC_MESSAGES/gimp20-libgimp.mo
Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες