Λοιπόν,
έκανα όσα ήθελα να το git και νομίζω κατάλαβα πως λειτουργεί αρκετά καλά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με κάποιον οδηγό αλλα θα ήθελα να μου πείτε αν θα ήταν καλύτερο να προεκτείνω αυτον η να κάνω κάποιον άλλο έτσι όπως τα έχω στο μυαλό μου? ;/
Συντονιστής: konnn
linuxs έγραψε:Λοιπόν,
έκανα όσα ήθελα να το git και νομίζω κατάλαβα πως λειτουργεί αρκετά καλά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με κάποιον οδηγό αλλα θα ήθελα να μου πείτε αν θα ήταν καλύτερο να προεκτείνω αυτον η να κάνω κάποιον άλλο έτσι όπως τα έχω στο μυαλό μου? ;/
Ilias95 έγραψε:Έστω ότι έχω ένα αποθετήριο στο github και κάποιος με τα κατάλληλα δικαιώματα (contributor) κάνει μερικά push σε αυτό.
Μπορώ με κάποια εντολή να ενημερώσω το τοπικό αποθετήριο στον υπολογιστή μου;
git pull
poscore έγραψε:
Καλησπέρα, με
- Κώδικας: Επιλογή όλων
git pull
παίρνεις κάποιο error; Θα πρέπει να δουλεύει!
φιλικά, poscore
Updating μπλα μπλα
error: Your local changes to '.oppbuildspec' would be overwritten by merge. Aborting.
Please, commit your changes or stash them before you can merge.
git stash save "updating to head from repo"
git pull
clepto έγραψε:@poscore καταρχήν καλώς ήρθες
θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένα πιο εκτενές θέμα για το git με ερωτήσεις/απαντήσεις σαν αυτή που έκανε ο Ηλίας πιο πάνω αλλά και τα συνηθισμένα λάθη. Από ότι βλέπω έχεις κάποιες γνώσεις, θα μπορούσες να δημιουργήσεις αυτό το θέμα;
poscore έγραψε:Το πιο συνηθισμένο λάθος εδώ είναι,
Updating μπλα μπλα
error: Your local changes to '.oppbuildspec' would be overwritten by merge. Aborting.
Please, commit your changes or stash them before you can merge.
και πρέπει να εκτελέσεις,
git stash save "updating to head from repo"
και μετά το
git pull
όπως και παραπάνω.