Συντονιστής: konnn
#!/bin/bash
cd /opt/synopsys/design_compiler/D-2010.03-SP3/bin
dc_shell
ή ./dc_shell
#!/usr/bin/env xdg-open
[Desktop Entry]
Type=Application
Name=JDownloader
Exec=/bin/sh "/opt/jdownloader/JDLauncher"
Icon=/opt/jdownloader/.install4j/JDLauncher.png
Categories=Network;Application;
#!/usr/bin/env xdg-open
[Desktop Entry]
Type=Application
Name=Synopsys Design Compiler
Exec=/bin/sh "/opt/synopsys/design_compiler/D-2010.03-SP3/bin/dc_shell"
Icon=/opt/synopsys/design_compiler/D-2010.03-SP3/FindASuitableIcon.png
Categories=Programming;
cat file1 file2 file3 > mergedfile
cat file1 file2 file3 | sort | uniq > mergedfile
cat persdict.dat άλλων συστημάτων >> tmp_perdict.dat προορισμού
Ilias95 έγραψε:@fkol k4
Το να συγχωνεύσεις διάφορα αρχεία κειμένου σε ένα μπορεί εύκολα να γίνει με την cat:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
cat file1 file2 file3 > mergedfile
Το πρόβλημα (;) με το παραπάνω όμως είναι ότι οι κοινές γραμμές στα file1, file2, file3 θα γραφούν 2 ή 3 φορές στο finalfile.
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκα την παρακάτω εντολή η οποία φροντίζει να διαγράφει και τα duplicates:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
cat file1 file2 file3 | sort | uniq > mergedfile
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις και αν θα δουλέψει στην προκειμένη περίπτωση, γιατί δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα του persdict.dat.
Για κάποιο λόγο όμως το αρχείο "~/.mozilla/firefox/firefoxprofile.default/persdict.dat" δεν υπάρχει στο σύστημα μου (ίσως επειδή δεν έχω πειράξει ποτέ τον ορθογράφο;) και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.
pros έγραψε:θα μπορούσες να το βάλεις σε ένα σενάριο που θα εκτελείται στην εκκίνηση ώστε κάθε φορά να δημιουργείται ένα νέο ενημερωμένο αρχείο tmp_persdict.dat που θα αντικαθιστά το προηγούμενο...
cat όλα τα persdict.dat όλων συστημάτων | sort | uniq > tmp_perdict.dat προορισμού
fkol k4 έγραψε:Για το ~/.mozilla/firefox/firefoxprofile.default/persdict.dat, το έχεις στο σύστημά σου, αλλά φταίω εγώπου δεν το βρίσκεις, θα πρέπει να αντικαταστήσεις τη λέξη "firefoxprofile" με το UUID του προφίλ του firefox στη δική σου εγκατάσταση (ο φάκελος δηλαδή έχει τη μορφή uq3g6doz.default)
ilias@ilias-pc:~/.mozilla/firefox/s6vq3yq6.default$ ls | grep dat
pluginreg.dat