Πρόγραμα για live usb

...office, φωτογραφία, CAD, spss, latex, κλπ

Συντονιστής: adem1

Πρόγραμα για live usb

Δημοσίευσηαπό kiriakos321 » 04 Ιουν 2011, 19:44

Καλησπέρα,όπως λέει και ο τίτλος χριάζομαι ένα πρόγραμα για να δημιουργήσω ένα live usb .
Η διανομή που θέλω να χρησιμοποιήσω δεν ανίκει στην <<οικογένεια>> του debian γ'αυτο το λόγο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ήδη εγκατεστημένο πρόγραμα που διαθέτει το Ubuntu.

Mέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήση το unebootin αλλά δεν με ενθουσίασε για τον λόγου ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω live usb με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού που θέλω.

Άμα μπορείτε να μου προτείνετε ένα πρόγραμα για αυτήν την δουλειά.
Τελευταία επεξεργασία από kiriakos321 και 04 Ιουν 2011, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: HTML,CSS,JavaScript┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 11.10 σε Hp 550
Προδιαγραφές ⇛ Intel Celeon│ RAM 2 GB │
kiriakos321
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόγραμα για live usb

Δημοσίευσηαπό xrdim » 04 Ιουν 2011, 19:54

Νομιζω με ubuntu και System > Administration >Startup Disk Creator πιο ευκολα γινεται αλλα μπορεις να δοκιμασεις (για windows) με το Universal USB Installer (http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/)

Off topic:
Ποιο λειτουργικο θες να δοκιμασεις ;
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Primary PC
Spoiler: show
Προδιαγραφές ⇛ P4 2.8Ghz │P4P800 │1Gb │ GeForce FX 6200 │TP-link TL-WN821N│1280x1024
Λειτουργικό : Ubuntu 11.10
Εικόνα

Secondary PC
Spoiler: show
Προδιαγραφές ⇛ P4 2.8Ghz │Intel D875PBZ │1Gb │ GeForce FX 5200 Ultra │TP-link TL-WN821N│1440x900
Λειτουργικό : Elementary OS
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xrdim
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kiriakos321 » 04 Ιουν 2011, 20:06

xrdim έγραψε:Νομιζω με ubuntu και System > Administration >Startup Disk Creator πιο ευκολα γινεται αλλα μπορεις να δοκιμασεις (για windows) με το Universal USB Installer (http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/)

Off topic:
Ποιο λειτουργικο θες να δοκιμασεις ;

Linux Mint και Fedora
kiriakos321
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 04 Ιουν 2011, 20:13

kiriakos321 έγραψε:Καλησπέρα,όπως λέει και ο τίτλος χριάζομαι ένα πρόγραμα για να δημιουργήσω ένα live usb .
Η διανομή που θέλω να χρησιμοποιήσω δεν ανίκει στην <<οικογένεια>> του debian γ'αυτο το λόγο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ήδη εγκατεστημένο πρόγραμα που διαθέτει το Ubuntu.

Mέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήση το unebootin αλλά δεν με ενθουσίασε για τον λόγου ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω live usb με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού που θέλω.

Άμα μπορείτε να μου προτείνετε ένα πρόγραμα για αυτήν τν δουλεία.

Δέν ξέρω αν σε βολεύει αυτό , αλλά με το unebootin μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκτός από τις διαθέσιμες εκδόσεις, οποιοδήποτε .iso αρχείο διανομής έχεις κατεβάσει πχ. από το http://distrowatch.com/ αρκεί να επιλέξεις την λειτουργία ''diskImage'' αντί της ''distribution''.

Off topic:
Ασχετο , αλλά επειδή το βλέπω συχνά σε αρκετά ποστ , αυτό το ''δουλεία'' είναι κάτι διαφορετικό από το ''δουλειά'' ή ανατονισμός λόγω κεκτημένης ταχύτητας στο πληκτρολόγιο;
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kiriakos321 » 04 Ιουν 2011, 20:18

fkol k4 έγραψε:
kiriakos321 έγραψε:Καλησπέρα,όπως λέει και ο τίτλος χριάζομαι ένα πρόγραμα για να δημιουργήσω ένα live usb .

Άμα μπορείτε να μου προτείνετε ένα πρόγραμα για αυτήν τν δουλεία.

Δοκίμασα και πιο πρίν αλλά μου βγάζει συνεχώς (σε όποια διανομή επιλέγω) το αρχείο εικόνας που επιλέξατε δεν υπάρχει.
Δέν ξέρω αν σε βολεύει αυτό , αλλά με το unebootin μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκτός από τις διαθέσιμες εκδόσεις, οποιοδήποτε .iso αρχείο διανομής έχεις κατεβάσει πχ. από το http://distrowatch.com/ αρκεί να επιλέξεις την λειτουργία ''diskImage'' αντί της ''distribution''.

Off topic:
Ασχετο , αλλά επειδή το βλέπω συχνά σε αρκετά ποστ , αυτό το ''δουλεία'' είναι κάτι διαφορετικό από το ''δουλειά'' ή ανατονισμός λόγω κεκτημένης
ταχύτητας στο πληκτρολόγιο;

χεχε.θα το διορθώσω.
kiriakos321
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 05 Ιουν 2011, 01:11

Το linuxmint ανήκει στην <<οικογένεια>> του debian.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 22.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες