Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2014, 17:28
από malos
Τρέχω κάποιο σκριπτ που λέγεται DOMATIO ΚΑΤΩ και όταν πληκτρολογώ ps -A μου δίνει

Κώδικας: Επιλογή όλων
[17349 ? 00:00:00 DOMATIO ΚΑ?

Θέλω με ένα σκριπτάκι που θα του κάνω κλικ να τρέχει ένα άλλο σκριπτ που λέγεται DOMATIO ΠΑΝΩ.

Έφτιαξα κάτι για να αφαιρώ από την έξοδο της ps τους αριθμούς "17349 ? 00:00:00" και τα κενά που παρεμβάλονται αλλά ξέρω ότι είναι λάθος τρόπος.

Κώδικας: Επιλογή όλων
..............
if trexon_senario=$ ps -A | grep ΚΑ | sed 's/[^ ][^ ]*//' | sed 's/[^ ][^ ]*//' | sed 's/[^ ][^ ]*//' | sed 's/ //' | sed 's/ΚΑΤΩ/ΠΑΝΩ/'
..............
.......

Καταφέρνω να διώξω το pid και το 00:00:00 που βλέπετε και στην έξοδο της ps. Μέτρησα και δέκα κενά διαστήματα και κατάφερα να αφήσω από την έξοδο μόνο τις λέξεις "DOMATIO ΚΑΤΩ" και μετά να τις μετατρέπω στη φράση "DOMATIO ΠΑΝΩ" Ξέρω ότι είναι λάθος γιατί δεν θα μου δίνει πάντα η ps το ίδιο πράγμα.

Με ποιο τρόπο θα αφαιρώ όλους τους αριθμούς πριν από τη φράση DOMATIO ΚΑΤΩ και πω μετά θα το μετατρέπω στη φράση "DOMATIO\ ΠΑΝΩ";
Την πλάγια κάθετο την θέλω γιατί υπάρχει ένα άλλο σκριπτ που θέλω να τρέξω μέσα από αυτό που λέω και λέγεται DOMATIO ΠΑΝΩ.
Θέλω να το πάρω από την grep οπωσδήποτε και αφού κουρευτεί η γραμμή να δώσω κάποιο exec ώστε να τρέξει το άλλο σκριπτ.