Δημοσιεύτηκε: 22 Φεβ 2013, 18:59
από Learner
$0kr@t3$ έγραψε:ΟΚ, μόνο 150 μέγεθος γραμματοσειρά έβαλα και χρώμα, δηλαδή ούτε κεφαλαία κλπ...

Γράφει
έγραψε:"όχι χωρίς λόγο πολλά χρώματα, bold, κλπ."

Στο κλπ συμπεριλαμβάνεται και η 150αρα γραμματοσειρά . Αυτά υπάρχουν στο φόρουμ όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι έτσι ώστε να μην διαφύγει της προσοχής του άλλου.

Όπως γράφεις εσύ εδώ
$0kr@t3$ έγραψε:και να κάνει την ανάλογη μεγένθυνση για να μην στραβωνόμαστε,

έτσι κι εμένα με στραβώνει η 150αρα γραμματοσειρά και το κόκκινο (ή μπορντό) χρώμα. Είναι δηλαδή δύσκολο όλα τα υπόλοιπα ποστ να είναι σε νορμαλ γραμματοσειρά και μερικά από αυτά να είναι σε 150αρα.

Δεν ήταν ανάγκη να διορθώσεις το προηγούμενο ποστ , ας το άφηνες (ή ένα κομμάτι αυτού) για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι ακριβώς εννοείς. Μόνο το χρώμα είχα διορθώσει.

$0kr@t3$ έγραψε:Σε βολεύει εκτός από το να περιμένεις να ανοίξει η σελίδα, να κάνεις 4 με 5 μεγεθύνσεις για να διαβάσεις?
Σκέψου να είσαι στο φανάρι και να θέλεις να κάνεις τσεκ, φαντάζομαι λίγο πολύ όλοι μπαίνουν στο φανάρι

Προσωπικά δεν τα κάνω αυτά ενώ είμαι στο αμάξι.
Ότι είναι άβολο μέσω του κινητού ναι είναι (βασικά 2-3 ποστ έχω κάνει μέσω του κινητού μόνο). Να διαβάσω όμως , διαβάζω (σε landscape) , δεν κάνω 4-5 μεγεθύνσεις , συγκεκριμένα 2 αρκούν.