Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουν 2013, 17:15
από Tassos10
Συγνώμη για το τριπλό ( :shifty: :oops: ) post, αλλά τώρα βρήκα την λύση.

Τελικά παίζει μια χαρά με το PlayOnLinux, δυστυχώς δεν έβγαζα φωτογραφίες κατά την προσπάθεια μου να το εγκαταστήσω ( για να σας δείξω - πω πιο αναλυτικά τα βήματα που ακολούθησα ), γιατί δε πολύ πίστευα να τα καταφέρω, αλλά να που τα κατάφερα τελικά. ;)

Οδηγίες για την εγκατάσταση του Viber σε λειτουργικό σύστημα Linux ( Ubuntu 12.04 LTS 64-bit) :idea: :!:

Για όποιον έχει ξανά εγκαταστήσει εφαρμογή-πρόγραμμα στο PlayOnLinux που είναι πέρα τις λίστας τον προγραμμάτων που δίνει το PlayOnLinux, η διαδικασία θα τους φανεί παιχνιδάκι και ίσος την κάνουν καλύτερη και από εμένα ( αν θέλει π.χ. κάποια ειδική ρύθμιση για καλύτερα, πείτε μας και εμάς ).
Για όσους πάλι, πρώτη φορά πάνε να εγκαταστήσουν εφαρμογή των "παραθύρων" μέσω του PlayOnLinux ( όπως και εγώ ) που η εφαρμογή αυτή, όπως θα δείτε δεν είναι στην λίστα του PlayOnLinux, τότε θα πρέπει να παρατηρήσετε και να δείτε ανοίγοντας το πρόγραμμα PlayOnLinux πατώντας εγκατάσταση, στο παράθυρο που θα σας ανοίξει κάτω αριστερά λέει "Install a non-listed program" έτσι και πατήσετε εκεί, το παιχνίδι με την εγκατάσταση, σχεδόν έχει τελειώσει. ;)

Στο παράθυρο που θα σας βγάλει, πατάτε Επόμενο ---> ("Install a program in a new virtual drive") Επόμενο ---> ( Γράφεται το όνομα τις εφαρμογής ή ότι θέλετε εκεί τέλος πάντων για να την αναγνωρίζεται ) Επόμενο ---> ( Τα αφήνετε όπως είναι, χωρίς τικ ) Επόμενο ---> ( "32 bits windows installation" ) Επόμενο ---> ( "Erase ( virtual drive content will be lost )" ) Επόμενο ---> Περιήγηση, όπου επιλέγετε την εφαρμογή - πρόγραμμα σας που θέλετε να εγκαταστήσετε ( εννοείται πως το έχετε κατεβάσει και το έχετε στον υπολογιστή σας ) κάνετε την εγκατάσταση, και τέλος ;)
Αυτό ήταν παιδιά! Το πρόγραμμα τρέχει τέλεια και εδώ! ;)

Το μόνο bug που παρατήρησα μέχρι τώρα ( δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 30' το πρόγραμμα ), είναι μόνο όταν γράφεις ελληνικά, και πατάς για να βάλεις τόνο σε ένα γράμμα, όπιο γράμμα και να πατήσεις αυτό σου γράφει (πάντα :mrgreen: ) το έψιλον με τόνο, αλλά εντάξει, νομίζω αυτό το προβληματάκι μπροστά κιόλας στις δυνατότητες που προσφέρονται ποια με την εφαρμογή αυτή, δεν είναι τίποτα.
Ελπίζω να σας βοήθησα, ότι άλλο θέλετε να μου πείτε ευπρόσδεκτο για όλα, και ειδικά για τις ρυθμίσεις στο PlayOnLinux, πρώτη φορά εγώ τρέχω πρόγραμμα μέσω του PlayOnLinux άλλωστε και ότι σας λέω παραπάνω το λέω σύμφωνα με αυτά που έκανα εγώ ( σε Ubuntu 12.04 LTS ) και που τελικά με τα ακριβώς παραπάνω βήματα η εφαρμογή "έτρεξε" κανονικά και από εδώ! ;) :thumbup:

Υ.Σ. Περιμένω μόνο από εσάς τώρα, όποιος μπορεί παρακαλώ, μια λύση για το προηγούμενο post με τις ενημερώσεις και τα πακέτα.. :)

Ευχαριστώ πολύ! :)