Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουν 2009, 03:40
από atermon
gourgi έγραψε:αυτό πότε αποφασίστηκε ;

kalakouentin έγραψε:Επίσης +1 στην απορία του gourgi : Αυτό πότε αποφασίστηκε? Υπήρξε κάποιο pm ή κάποια ανακοίνωση σε σχετική ενότητα του forum που δεν είδα?

vista killer έγραψε:Παιδιά μια και βλέπω ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα με αποχωρήσεις ας δούνε όσοι παραμένουν στο project πως μπορεί αν συνεχιστεί η δουλειά στο περιοδικό όσων αποχώρησαν και πως μπορούν να αναπληρωθούν. Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και για το forum.

greatst έγραψε:1. Το ερώτημα "αυτό πότε αποφασίστηκε" με προβλημάτισε κι εμένα ελαφρώς, μαζί με το ... εμείς πότε ενημερωθήκαμε; (!!!) :!: Μάλλον εκείνο το "Συμβούλιο" δεν ήταν και τόσο κακή ιδέα, ε; :?:

... και από ποιους; ΤΙ Δημοκρατία! Είναι όμως μετρήσιμο μέγεθος η προσφορά και αφοσίωση του καθενός εδώ μέσα. Για ποιο λόγο; Θα μου πείτε. Η ανιδιοτέλεια μας διακρίνει εδώ ή και το λαβείν; Έχουμε οφέλη εδώ μέσα; Ποια; Γιατί; Πού; Πώς;Πότε και Ποιος; Οφείλουμε ανά πάσα στιγμή να τα διακρίνουμε. Υπάρχει όμως μια δυναμική ελπιδοφόρα εδώ και μπορούμε να συνεχίσουμε... έστω και με ανακατατάξεις ρόλων και αρμοδιοτήτων, θα συνεχιστεί η παραγωγή έργου. Το συμβούλιο όντως θα έλυνε πολλά προβλήματα σχετικά εύκολα. Προκλήσεις νομίζω μπορούμε να αναλάβουμε...συλλογικά.
Σχολιασμός άτυπου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ubuntu-GR που δεν ευδοκίμησε

Κάθε τέλος και μια νεά αρχή!