Δημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2008, 22:33
Παιδιά προσπαθώ δύο χρόνια τώρα να μαζέψω τον κόσμο και τελικά μαζεύτηκε μόνος του! Υπάρχει πολύς λαός παιδιά στο ηράκλειο. Ξέρω τους παλιούς, τους καθηγητές, τους καινούργιους, ξέρω όλους τους χανιώτες (μαζί με τα κονέ τους στο ηράκλειο). Λοιπόν το δύσκολο είναι να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Θα στείλω τα mail μου θα πάρω τα τηλεφωνάκια μου και θα γίνει η πολυπόθητη συνάντηση. (πρώτα πρέπει να τα πούμε σε αυτό το νήμα)
Εκτός των άλλων έχουμε βρει χώρο για εργαστήριο. Λίγο μακριά βέβαια αλλά στο μέλλον θα βρούμε και καλύτερο.
Τα παιδιά στα χανιά έχουν ξεκινήσει το καταστατικό του συλλόγου τους (το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε και εμείς) και θα κάνουμε και ένα σύλλογο. Στην βράση κολλάει το σίδερο. Είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις μια σφραγίδα για μια εκδήλωση και να ψάχνεις το hellug (τα παιδιά εννοείται ότι βοηθάνε πολύ).
όσο για το clug δεν το έχω ακούσει ποτέ.
Εκτός των άλλων έχουμε βρει χώρο για εργαστήριο. Λίγο μακριά βέβαια αλλά στο μέλλον θα βρούμε και καλύτερο.
Τα παιδιά στα χανιά έχουν ξεκινήσει το καταστατικό του συλλόγου τους (το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε και εμείς) και θα κάνουμε και ένα σύλλογο. Στην βράση κολλάει το σίδερο. Είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις μια σφραγίδα για μια εκδήλωση και να ψάχνεις το hellug (τα παιδιά εννοείται ότι βοηθάνε πολύ).
όσο για το clug δεν το έχω ακούσει ποτέ.