Δημοσιεύτηκε: 13 Μαρ 2009, 15:01
Ευχαριστώ για την βοήθεια matador κατεβασα το varkon πηγα να το εγκαταστήσω αλλα ζητάει τοσα πολλα που μου ειναι αδύνατο αυτη την στιγμη να τα κανω, ετσι το παρατησα.
logari81 συνεχίζω να σε απασχολώ. Το προβλημα με το archimedes τελειωσε τοτε εκανα απλα delete, ειμουνα και εντελώς αρχαριος.
Εχω καταλήξει στο σχεδιαστικό Qcad το οποιο λιγο πολυ το δοκιμασα δειχνει αρκετα καλό. Το προβλημα ειναι οτι θέλω και ενα converter απο dwg se dxf και το αντιστροφο.
Κατεβασα και πηγα να εγκαταστησω το libdwg εκανα τα παντα, τελικα φαινεται οτι το εγκατεστησε αλλα δεν βρισκω πουθενα πως να το ξεκινησω και το πιο σημαντικό εφ αοσον δεν λειτουργει ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ
Απο το αρχειο που συνοδευει εκανα τα παρακατω για την εγκατασταση
Τελικα το libdwg - library to read dwg files. ειναι προγραμμα η απλα βοηθητικη βιβλιοθήκη για κατι αλλο, μπορω να το τρεξω? και πως μπορω να το απεγκαταστήσω.
Τελικα το open source εχει παρα πολλα προγραμματα αλλα η εγκατασταση τους οσα δεν ειναι στο synaptic ειναι αθλος για ενα αρχαριο.
logari81 συνεχίζω να σε απασχολώ. Το προβλημα με το archimedes τελειωσε τοτε εκανα απλα delete, ειμουνα και εντελώς αρχαριος.
Εχω καταλήξει στο σχεδιαστικό Qcad το οποιο λιγο πολυ το δοκιμασα δειχνει αρκετα καλό. Το προβλημα ειναι οτι θέλω και ενα converter απο dwg se dxf και το αντιστροφο.
Κατεβασα και πηγα να εγκαταστησω το libdwg εκανα τα παντα, τελικα φαινεται οτι το εγκατεστησε αλλα δεν βρισκω πουθενα πως να το ξεκινησω και το πιο σημαντικό εφ αοσον δεν λειτουργει ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ
Απο το αρχειο που συνοδευει εκανα τα παρακατω για την εγκατασταση
- Κώδικας: Επιλογή όλων
The simplest way to compile this package is:
1. `cd' to the directory containing the package's source code and type
`./configure' to configure the package for your system.
Running `configure' might take a while. While running, it prints
some messages telling which features it is checking for.
2. Type `make' to compile the package.
3. Optionally, type `make check' to run any self-tests that come with
the package.
4. Type `make install' to install the programs and any data files and
documentation.
5. You can remove the program binaries and object files from the
source code directory by typing `make clean'. To also remove the
files that `configure' created (so you can compile the package for
a different kind of computer), type `make distclean'. There is
also a `make maintainer-clean' target, but that is intended mainly
for the package's developers. If you use it, you may have to get
all sorts of other programs in order to regenerate files that came
with the distribution.
Τελικα το libdwg - library to read dwg files. ειναι προγραμμα η απλα βοηθητικη βιβλιοθήκη για κατι αλλο, μπορω να το τρεξω? και πως μπορω να το απεγκαταστήσω.
Τελικα το open source εχει παρα πολλα προγραμματα αλλα η εγκατασταση τους οσα δεν ειναι στο synaptic ειναι αθλος για ενα αρχαριο.