Δημοσιεύτηκε: 08 Μάιος 2013, 23:19
από dim459
Off topic:
@ akounadis
Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν εγώ δεν κατάλαβα τις έγραψες ή εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα (μπάχαλο τα κάναμε, χεχε) εγώ έχω Thorens Mk II και όχι Technics MkII, επειδή δεν είμαι εκεί, από μνήμης το ΤD 280 ή 286 Mk II.
To "η φωτογραφία δεν είναι απόλυτα ακριβής" πήγαινε στο ότι το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς το παραπάνω μοντέλο Thorens, αλλά κάποιο σχεδόν πανομοιότυπο οπτικά (με εξαίρεση τη μικρή εσοχή μπροστά).
Κι εγώ το απέκτησα φοιτητής, (πω-πω παμπάλαιο είναι), για να είμαι ειλικρινής όχι ζοριζόμενος, αλλά επενδύοντας τα κέρδη μαραθωνίου πόκας (πω-πω νομίζω ότι έχω να παίξω από φοιτητής).
Εν πάσει περιπτώσει το λατρεύω, αν και πλέον μάλλον θα προτιμούσα μια άλλη κεφαλή από τη Stanton 688 που είχα βάλει τότε (βλέπεις οι πιο αναλυτικές, υστερούν ελαφρώς στο νταβαντούρι και τότε ήθελα και νταβαντούρι). Δεν πειράζει όμως, μπορεί να χρωματίζει λίγο, αλλά το κάνει ευχάριστα.

ΥΓ : Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είμαι σίγουρος αν τα κέρδη της πόκας είχαν πάει στο Thorens ή σε κάποια άλλη συσκευή, τελικά όντως γερνάω...