Δημοσιεύτηκε: 24 Ιαν 2013, 13:51
Δεν έχω κάποιον κωδικό για root και γενικά δεν μπαίνω ποτέ ως root και δεν τρέχω εφαρμογές με sudo. Γενικά τα δικαιώματα είναι εντελώς απείραχτα και χωρίς κάποια αλλαγή. Είμαι ο ιδιοκτήτης με πλήρη δικαιώματα στο home - άλλωστε με κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έχω θέματα αποθήκευσης, αλλά και γενικότερα διαχείρησης αρχείων στο home.
Η υπογραφή μου έχει τα τρέχοντα στοιχεία, είναι όλα όπως τα γράφει.
Τα αρχεία ρυθμίσεων του LibreOffice τα έχω σβήσει και το πρόβλημα επιμένει (ξέχασα να το αναφέρω στο προηγούμενο ποστ ότι το έχω κάνει κι αυτό).
Όντως το πρόβλημα είναι πολύ παράξενο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και πώς συμβαίνει. Να επαναφέρω πάντως το LibreOffice στην προηγούμενη έκδοση, παρόλο που είχε κι εκείνη το πρόβλημα, δηλαδή;
Η υπογραφή μου έχει τα τρέχοντα στοιχεία, είναι όλα όπως τα γράφει.
Τα αρχεία ρυθμίσεων του LibreOffice τα έχω σβήσει και το πρόβλημα επιμένει (ξέχασα να το αναφέρω στο προηγούμενο ποστ ότι το έχω κάνει κι αυτό).
Όντως το πρόβλημα είναι πολύ παράξενο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και πώς συμβαίνει. Να επαναφέρω πάντως το LibreOffice στην προηγούμενη έκδοση, παρόλο που είχε κι εκείνη το πρόβλημα, δηλαδή;