Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκ 2011, 14:37
από simosx
Χρήστος έγραψε:Το είχα κατεβάσει, αλλά δεν μπορούσα να περάσω τα δεδομένα που είχα αποθηκεύσει σε έγγραφα, δηλαδή για την λέξη αυτοκίητο εγώ έχω συλλέξει πληροφορίες που μπορεί να πιάνουν 5 σελίδες κειμένου, αυτές τις πληροφορίες της έβαλα σε ένα έγγραφο και το έσωσα ως auto.txt, δεν μπόρεσα αυτό το έγγραφο μετά να το περάσω μέσα στο πρόγραμμα, οπότε όταν δίνω τη λέξη αυτοκίνητο να μου εμφανίζονται οι πληροφορίες.

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις (=μπορείς να περιγράφεις με εικόνες, έστω ζωγραφιστές;), και αν αυτό που θέλεις να καταφέρεις μπορεί να ψιλο-γενικευτεί ώστε να είναι αξιοποιήσιμο από περισσότερα μέλη. Προτείνω να προσπαθήσεις να δώσεις τέτοια παραδείγματα.

Από τα παραπάνω που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω τη γενική χρησιμότητα/λειτουργία της δυνατότητας να εμφανίζεις λεπτομερές κείμενο για κάποιες λέξεις κλειδιά. Δώσε παραδείγματα και ζωγράφισε/βγάλε screenshot όπου συνθέτεις την τελική εικόνα που έχεις στο μυαλό σου.

Το παράδειγμα που έδωσες με τη λέξη «αυτοκίνητο» δε βοηθάει, α) το έγραψες ανορθόγραφα, οπότε έχει σημασία αυτό; σχετίζεται με έλεγχο ορθογραφίας; και β) η λέξη «αυτοκίνητο» δεν ακούγεται τόσο ενδιαφέρουσα για πέντε σελίδες κείμενο· θα μπορούσε να είναι η σελίδα της Wikipedia για τη λέξη «αυτοκίνητο»;

Αυτά πρέπει να τα αναφέρεις και να μη χρειάζεται να προσπαθούμε να τα μαντέψουμε. Ακόμα, ανέφερα παραπάνω για το komvos.edu.gr όπου έχει ένα εξαιρετικό λεξικό, καθώς και ένα ειδικό λεξικό για την ισπανική γλώσσα. Από την πλευρά σου δεν είδα απάντηση, ούτε καν «Ευχαριστώ. Ίσως να είναι σχετικό αυτό το πρόσθετο με το ισπανικό λεξικό, ωστόσο λόγω γλώσσας δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω».