Δημοσιεύτηκε: 13 Μαρ 2011, 14:18
από Dimitris
asvos έγραψε:Απορώ και θλίβομαι που παρατέθηκε ένα τέτοιο άρθρο (έκτρωμα)εδώ και μάλιστα από Ubuntista.
Κρίμα.

Λάθος. Διάβασε το αρχικό άρθρο, μελέτησε την ιστορία του και μετά μίλα. Αντε να πούμε, όλοι νομίζουμε ότι κάτι ξέρουμε και αμέσως αποκαλούμε τις απόψεις που δε μας συμφέρουν "φασιστικές/ρατσιστικές".

Μάθε να συζητας. Δε μιλησα ποτέ για ανθρωπούς. Για μηχανικούς και autocad είναι η συζήτηση.
Ναι, το να ξέρεις autocad δε σημαίνει ότι είσαι μηχανικός. Οι περισσοτεροι μηχανικοί που γνωρίζω που ξέρουν autocad δεν έχουν ιδέα από διάφορα πεδία της μηχανολογίας. Και αν περιμένεις να βρεις δουλειά επειδή ξέρεις autocad κάνεις μεγάλο λάθος.

Δυστυχώς, το να προσπαθεί κανείς να βοηθήσει τους άλλους να μάθουν κάτι παραπάνω θεωρείται "φασιστικό/ρατσιστικό". Kαι με αυτό τελειώνει η συμμετοχή μου στο forum του ubuntu-gr και στο περιοδικό ubuntistas, να αφήσουμε τους "φιλελευθερους" να στοιχειοθετήσουν το περιοδικό, να γράψουν άρθρα ή να γραψουν οδηγούς στο forum. Ήταν τιμή μου να γνωρίσω (online) και να συνεργαστώ με πολυ αξιόλογα άτομα. Ελπίζω να μου ξαναδωθεί η ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτούς σε ένα πιο φιλελεύθερο περιβάλλον.

@asvos: Θυμήσου το Βολταίρο που είπε ότι δε συμφωνώ σε τίποτε με ό,τι λες αλλα θα αγωνιστώ για να συνεχίσεις το δικαίωμα να λες ελεύθερα αυτά που πρεσβεύεις και μετά ξαναπες μου ποιανού λόγια είναι "φασιστικά/ρατσιστικά".