Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγ 2010, 01:55
από dim459
Κατανοώ το ότι ένας δάσκαλος μπορεί να μη γνωρίζει κάτι πέρα από τα windows ή το msoffice.
Αυτό που δεν κατανοώ είναι πως ένας καθηγητής πληροφορικής δεν γνωρίζει κάτι πέρα από αυτά.
Ειλικρινώς δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς είναι το γνωστικό αντικείμενο το οποίο αυτοί οι άνθρωποι λαμβάνουν στο πανεπιστήμιο, μου ακούγεται όμως ελαφρώς τραγελαφικό ο καθηγητής πληροφορικής να μην ξέρει ούτε πως δουλεύει αυτό το dual boot μηχάνημα που τους έδωσαν (ως προς το linux μέρος του), αλλά επιπλέον να αντιμετωπίζει το openoffice σαν μια υποδυέστερη και απλώς τζάμπα εναλλακτική του msoffice.
Κάπου νομίζω ότι το έχω ξαναγράωει, λόγω εσφαλμένης καταχώρησης στο grub κάποιοι υπολογιστές συμμαθητών της μεγάλης κόρης μου δεν μπούταραν windows.
Εννοείται πως ο καθηγητής τους απεφάνθη πως οι υπολογιστές ήταν ελαττωματικοί και έπρεπε να πάνε στο service.
Όταν βεβαίως έφτιαξα το grub της κόρης, στη συνέχεια φορτώθηκα άλλα 5-6 netbooks για την ίδια εργασία.
(Είχα βεβαίως την τρελλή επιθυμία να τα αφήσω όπως ήταν να μπαίνουν μόνο linux, αλλά τέλος πάντων...)