Δημοσιεύτηκε: 18 Μάιος 2010, 22:49
jennie έγραψε:iceage2609 έγραψε:Συγνωμη απλα μια διορθωση να κανω,το Dictionary το προεγκατεστημενο ειναι μονο Online?Δεν δουλευει σαν Offline λεξικο?Γιατι για τετοια περιπτωση αναφερομαι.
Γίνεται και offline. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με αυτή την εφαρμογή, πάντα κάπου μπλέκομαι και την παρατάω. Τώρα μου ξύπνησες ξανά την περιέργεια, και εγκατέστησα ένα offline γερμανικό λεξικό, γιατί όντως, ελληνικά λεξικά δεν βλέπω να υπάρχουν. Νόμιζα ότι υπήρχαν online, αλλά ούτε και εγώ βρίσκω κάτι. Αν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα μπορούσα να ψάξω πώς να φτιάξω ένα πακέτο για ελληνικά. Ωστόσο, από ό,τι βλέπω με τα γερμανικά, δεν υπάρχει υποστήριξη για αγνόηση των τόνων κατά την αναζήτηση (δηλαδή, να ισχύει αλλα=αλλά=άλλα). Για εμένα, αυτό είναι βασικό μειονέκτημα, αρκετό για να μην ασχοληθώ παραπέρα.
Νασαι καλα,σε ευχαριστω για την απαντηση,οποτε μενω με το Stardict που λειτουργει και Offline,και ελπιζω καποια στιγμη να γινει καποια προσπαθεια να συμπεριλαμβανεται και η γλωσσα μας στο προεπιλεγμενο Dictionary.
Και παλι νασαι καλα,ευχαριστω για τις απαντησεις.